Αρχείο για August 2013

Ο Χαράλαμπος Μπαλής αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο του Βόλου

Ο Χαράλαμπος Μπαλής αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο του Βόλου
Ο κ. Χαράλαμπος Θεοδ. Μπαλής αναλαμβάνει άμεσα χρέη Αναπληρωτή Διοικητή στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για  άνθρωπο έντιμο και εργατικό με σπουδαίες περγαμηνές στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Υγείας που αναλαμβάνει αυτή τη θέση σε μια δύσκολη εποχή για το χώρο της υγείας.
Ακολουθεί ένα σύντομο Βιογραφικό του :
Περισσότερα

Αναλαμβάνει «δράση» ο Κώστας Καραμπάτσας

Αναλαμβάνει «δράση» ο Κώστας Καραμπάτσας

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Κ. Καραμπάτσας στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς εκτιμάται ότι θα έχει δημοσιευθεί το ΦΕΚ. Χθες ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης  έδωσε στη δημοσιότητα τη σχετική απόφαση ορισμού του Κώστα Καραμπάτσα στη θέση του Διοικητή, ενώ αναπληρωτής Διοικητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Μπαλλής.

Ο Κώστας Καραμπάτσας, από τον Απρίλιο του 2010 ήταν διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και μόλις πριν από λίγο καιρό ορίστηκε αναπληρωτής Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Λάρισας μετά τη συγχώνευση των δύο νοσοκομείων. Είναι μαθηματικός, επί θητείας Νομάρχη Γ. Φλώρου στη Λάρισα διατέλεσε αντινομάρχης Υγείας στη Λάρισα, με μεγάλη επίσης εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα στα κοινά.

Περισσότερα