Αρχείο για March 2014

Σε πλήρη ετοιμότητα το Νοσοκομείο για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Σε πλήρη ετοιμότητα το Νοσοκομείο για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Θα καλύψει τις υπηρεσίες που κάλυπταν τα ιατρεία του ΙΚΑ Βόλου

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Νοσοκομείο Βόλου, ώστε από αύριο Τετάρτη να μπορεί να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ για το Βόλο και τα Κέντρα Υγείας για τους ασφαλισμένους της περιφέρειας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι τη μετάβαση στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας. Σε καθημερινή βάση οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από τέσσερις γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ αντίστοιχη πρόβλεψη έχει γίνει και για τα έξι Κέντρα Υγείας. Στο μεταξύ, κάθε μήνα το Νοσοκομείο Βόλου δαπανά ποσό περίπου 20.000 € για νοσηλεία ανασφάλιστων.

Περισσότερα

Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.)

Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.)

Ο Νόμος για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

FEK38A_PEDY.pdf  (Μέγεθος: 329.6 KB)

Διαδικασία εφαρμογής Ν. 4238/2014 – Διευκρινήσεις για την έναρξη λειτουργίας των Μονάδων Υγείας του ΠΕΔΥ.

Περισσότερα

Δημοπρατείται ο νέος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Δημοπρατείται ο νέος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Την έγκριση δημοπράτησης έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Εξοπλίζουμε τα δημόσια νοσοκομεία, στηρίζουμε τη δημόσια υγεία στη Θεσσαλία»
Δημοπρατείται ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για το «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ μετά την μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Πρόκειται για το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Γενικού Νοσοκομείου Βόλου», συνολικού προϋπολογισμού 1.392.000,00 € (με ΦΠΑ).Όπως δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα η αιρετή Περιφέρεια εξοπλίζει με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Ο ιατρικός εξοπλισμός ενός νοσοκομείου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της αξιοπιστίας του νοσοκομείου σε συνδυασμό πάντα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον χειρίζεται.

Περισσότερα