Αρχείο για December 2014

Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο αξονικό του Γ.Ν.Βόλου

Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο αξονικό του Γ.Ν.Βόλου

Νέοι ορίζοντες στο ακτινοδιαγνωστικό κομμάτι του Αχιλλοπούλειου

Υπογράφηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου η σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, το οποίο η Διοίκηση κατακύρωσε με 513.676 ευρώ κερδίζοντας όλες τις προσφυγές με ένδικα μέσα. Το υπερσύγχρονο μηχάνημα θα αντικαταστήσει το υπάρχον πεπαλαιωμένο που παρουσίαζε συχνά βλάβες με αποτέλεσμα την ανείπωτη ταλαιπωρία ασθενών αλλά και την οικονομική αιμορραγία του Νοσοκομείου εν μέσω κρίσης. Η λειτουργία του τέλη Ιανουαρίου ανοίγει νέους ορίζοντες στον ακτινοδιαγνωστικό τομέα του Αχιλλοπούλειου.

Περισσότερα

Λίγο πριν την προμήθεια του αξονικού

Λίγο πριν την προμήθεια του αξονικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας των επιτροπών και της ομάδας υλοποίησης του ΕΣΠΑ, της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Τ. Ανδριώτης, με θέμα το συντονισμό και την επιτάχυνση των απαραίτητων δράσεων για την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών.

Στη συνάντηση ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Κ. Καραμπάτσας και ο αν. διοικητής κ. Χ. Μπαλής εξήραν το έργο και τις προσπάθειες των στελεχών που ολοκληρώνουν την υλοποίηση των ενταγμένων έργων με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο και ταχύτατους ρυθμούς.

Περισσότερα

«Πρώτες βοήθειες για παιδιά» από το Νοσοκομείο Βόλου

«Πρώτες βοήθειες για παιδιά» από το Νοσοκομείο Βόλου

Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Πρώτες βοήθειες για παιδιά” θα υλοποιήσει από τον Ιανουάριο του 2015 το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, με έγκριση του υπουργείου Παιδείας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και προπονητές μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή θεωρητικών και πρακτικών πληροφοριών σχετικά με τις πρώτες βοήθειες σε εκείνους που βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τα παιδιά στο σχολείο, στο γυμναστήριο ή στο σπίτι.

Περισσότερα