Αρχείο για February 2015

Παραδόθηκε η νέα πτέρυγα της Β’ Παθολογικής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Παραδόθηκε η νέα πτέρυγα της Β’ Παθολογικής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Παρουσία Βουλευτών του Νομού, του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Λαζ. Μακρή, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, του Διοικητή του Νοσοκομείου Κ. Καραμπάτσα, στελεχών του Νοσοκομείου, γιατρών και νοσηλευτών, εγκαινιάστηκε σήμερα η λειτουργία της ανακατασκευασμένης παλιάς πτέρυγας.
Να σημειωθεί ότι στη νέα πτέρυγα θα στεγαστεί η Β’ Παθολογική Κλινική, η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και η Μονάδας Χημειοθεραπείας, ενώ στο χώρο όπου στεγάζονταν η Β’ Παθολογική Κλινική θα στεγαστεί η Ψυχιατρική Κλινική.
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, τέλεσε τον αγιασμό και τα εγκαίνια τέλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός. Ο Μητροπολίτης, επεσήμανε ότι η Β’ Παθολογική υστερούσε σε ξενοδοχειακή υποδομή, μεταφέροντας την προσωπική του εμπειρία που έζησε πέρυσι, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί η μητέρα του σε αυτή την κλινική. « Διαπίστωσα ότι έχουμε γιατρούς που μπορείς να εμπιστεύεσαι κι αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε και συνέχισε «Οι υποδομές ήταν φρικτές και φοβερές. Τελικά νικήθηκε η αρρώστια και χαίρομαι κι εύχομαι αυτό το δώρο του Θεού να συμβάλλει τα μέγιστα», συγχαίροντας όσους συνέβαλαν για το έργο αυτό.

Περισσότερα